Viikkotapahtumat

Vuoden 2021 ohjelma

Jäsentapaamiset

Kevätkauden tiistaitapaamiset toteutetaan kulloinkin voimassa olevia viranomaisten kokoontumismääräyksiä noudattaen.

Peruutukset, muutokset tai lisäykset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Seuraa yhdistyksen tiedotteita ja nettisivuja www.matinkyla.senioriyhdistys.fi sekä tiedotusvälineitä.

Määräysten salliessa jäsentapaamiset ovat tiistaisin Matinkylän monitoimitalossa, ovet avataan klo 12.15. Tapaamisissa ei ole kahvitarjoilua. Alla mainitut ohjelmat alkavat teatterisalissa klo 13.00. Tilaisuuksissa noudatetaan turvatoimia. Jäsentapaamisia voi seurata myös tietokoneen tai mobiililaitteen avulla etäyhteydellä kotona. Sitä varten jäsenille lähetetään viikoittain sähköpostitse liittymislinkki.

Peruutetut tapahtumat on suunniteltu siirrettävän toteutettavaksi toiminnan käynnistyttyä Monitoimitalossa.

Tammikuu 2021
PERUUTETTU 12.1. Matinkylän tarina Mikko Peltokorven silmin, puheenjohtaja Mikko                      Peltokorpi
PERUUTETTU 19.1. Eläkeläisenä Espoossa osa 1/5, aihe tarkentuu myöhemmin.
PERUUTETTU 26.1. Esityksen aihe ja esiintyjä ilmoitetaan myöhemmin.

Helmikuu 2021
PERUUTETTU 2.2.   Ihminen ja  eläinten hyvinvointi. Miten kuluttaja voi huomioida eläinten hyvinvointia ruokaostoksilla? Satu Raussi, FT, johtava asiantuntija sekä Tiina Kauppinen, FT,erityisasiantuntija, Eläinten hyvinvointikeskus
PERUUTETTU 9.2.   Ilkka Suomisen elämä. Sinä osaat, sinä pystyt. Fil.tri Riku Keski-Rauska.
PERUUTETTU 16.2. Eläkeläisenä Espoossa osa 2, aihe tarkentuu myöhemmin.
23.2. Ei jäsentilaisuutta.

Maaliskuu 2021

PERUUTETTU 2.3. Espoon vanhat puutarhat, valokuvaaja Ritva Tuomi
Lisäksi Espoon puutarhayhdistys esittäytyy, puheenjohtaja Pirjo Pyösti

9.3. Yhdistyksen varsinainen kevätkokous

PERUUTETTU 16.3.Eläkeläisenä Espoossa osa 3, aihe tarkentuu myöhemmin.
PERUUTETTU 23.3.Suomen tien välirauhasta Euroopan unioniin. Ensimmäinen vuosikymmen eurooppalaisissa pöydissä. Puhujana Erkki Liikanen
PERUUTETTU 31.3. 1991- Mustien joutsenten vuosi. Hallituksen puheenjohtaja, ent.pääministeri  Esko Aho puhuu uusimman kirjansa pohjalta.

Huhtikuu 2021

6.4.   PERUUTETTU Espoon toimittajan silmin, toimittaja Anna Takala, Helsingin Sanomat

PERUUTETTU 13.4. Arvioita Venäjän kehityksestä, suurlähettiläs Rene Nyberg

PERUUTETTU 20.4. Perinnekuppaus, lääkäri Anumari Karlsson

27.4. PERUUTETTU Espoon seurakuntayhtymän ja Espoon seurakuntien tulevaisuus  talouden ja toiminnan näkökulmista, hallintojohtaja Risto Hämäläinen

Toukokuu 2021

4.5.  SIIRRETTY SYYSKUULLE Eduskunnan naiset. Pertti J. Rosila, Eduskunnan eläkkeellä oleva talouspäällikkö.
11.5. Eläkeläisenä Espoossa, aihe tarkentuu myöhemmin.
18.5. Liikunnan merkitys ikäihmisille, esiintyjä Espoon liikuntapalveluista.

25.5. Kevään päätöstapahtuma

Eino Grön esiintymässä syksyn avajaisissa 1.9.2020

Elokuu 2021

30.8. Retki Isosaareen

Syyskuu 2021

7.9. Hallituksen puheenjohtaja, entinen pääministeri Esko Aho puhuu uuden kirjansa "1991 - Mustien joutsenten vuosi" pohjalta.

14.9. Suomen tie välirauhasta Euroopan unioniin. Ensimmäinen vuosikymmen eurooppalaisissa pöydissä. Erkki Liikanen

15.9. Bussiretki Tampereelle Museokeskus Vapriikkiin.

21.9. Eduskunnan naiset - vahva ote vallankahvasta. Pertti J. Rosila, Eduskunnan eläkkeellä oleva talouspäällikkö.

28.9. Espoo toimittajan silmin, toimittaja Anna Takala, Helsingin Sanomat

Lokakuu 2021

5.10. Yhdistyksen varsinainen syyskokous

12.10. Arvioita Venäjän kehityksestä. Suurlähettiläs René Nyberg

13.10. Bussiretki Rajamäelle

19.10. Ei jäsentilaisuutta

26.10. Eläkeläisenä Espoossa, Kalevi Kivistö

Marraskuu 2021

2.11. Espoon seurakuntayhtymän ja Espoon seurakuntien tulevaisuus  talouden ja toiminnan näkökulmista, hallintojohtaja Risto Hämäläinen

9.11.   Eläkeläisenä Espoossa, Espoon peruspalvelujohtaja

30.11. Eläkeläisenä Espoossa, Espoon Vanhusneuvoston puheenjohtaja Olli Männikkö

Joulukuu 2021

14.12. Teemu Keskisarja: Kyllikki Saaren murhamysteeri.